Begrafenis

Op deze pagina zullen we de foto’s en teksten neerzetten die op de begrafenis van Annet gemaakt of verteld zijn.

De begrafenis begon met een welkomstwoord van de uitvaartondernemer die Hans Altenburg, medewerker van het Leendert Meeshuis aankondigde. Hans sprak de volgende tekst:
http://www.annetsinnema.nl/begrafenis/tekst-hans-altenburg/

Daarna kwam madelon die een na een korte introductie live het nummer Inspiratie van Mathilde Santing zong: http://www.annetsinnema.nl/begrafenis/madelon-inspiratie/

Vervolgens draaide we het lijflied van Annet: I Will Survive van Gloria Gaynor Na dit nummer heeft Michelle Annet nog toegesproken, gevolgd door een nummer uit de musical Aïda: Gezegend Nubië.

Na dit nummer heeft Martin nog de volgende gezegd over een stuk tekst dat altijd bij Annet aan de muur van haar werkplek hing: http://www.annetsinnema.nl/begrafenis/martin-kon-ik-kind-nog-maar-zijn/

Daarna hebben we Annet naar buiten gedragen onder begeleiding van een nummer uit de musical Jezus Christ Superstar.

2 Responses to “Begrafenis”

 1. rené bouwmeester says:

  door mijn werk werd mij bekend dat Annet een ongeluk had gehad(ik werk in het ziekenhuis en kwam een ecard tegen die mijn afdeling maakt voor de patienten)

  ik heb maar kort bij Annet in de klas gezeten op het Meander. echt heel goed kende ik haar niet, maar ik herinner mij dat ze een fijn mens was.

  Voor wat het de lezer waard is;

  ik wens iedereen die dicht bij Annet stond sterkte en kracht om dit te verwerken. Ik begrijp helaas ook heel goed hoe het is een dierbare te verliezen.

 2. Arjen says:

  Beste familie en vrienden van Annet,

  Ik heb zojuist vernomen dat deze blog bestond.
  Niemand zal mij hier kennen, ik wil toch mijn medeleven betuigen.
  Alhoewel ik Annet maar een korte tijd gezien heb, wat zal het zijn geweest, Een kwartier? Een half uur? Een uur? Geen idee, schiet ik toch vol bij het lezen van dit blog. Een tijd geleden ben ik het nummer van Martin kwijtgeraakt en pasgeleden weer is het weer teruggevonden. Hoe zou het zijn? Helaas moest ik vanochtend vernemen dat Annet overleden is. Het is goed te weten dat Annet is omringd door een liefhebbende familie en goede vrienden.
  Heel veel sterkte.

  Arjen Grootendorst, de ‘fietsende getuige’

Leave a Reply