Einde aan het gevecht..

Vanochtend is tot ons groot verdriet Annet overleden. Na dik anderhalf jaar van strijd zijn we zeer verdrietig maar ook opgelucht dat Annet eindelijk haar rust gevonden heeft. Ondanks dat Annet vanaf Zondagochtend al zeer ziek was, komt dit overlijden toch onverwacht. Ik zelf (Martin) had altijd gedacht dat Annet zeker nog 20 jaar bij ons zou zijn en dat het gevecht nog lang niet over was.

Graag willen we iedereen die graag bij de uitvaart aanwezig wil zijn verzoeken om ons hun adres te emailen. We weten namelijk niet zeker of we alle adressen op tijd kunnen vinden. We hopen Annet vrijdag te kunnen begraven op het kerkhof in Meppel. Morgenochtend hebben we een gesprek met de uitvaartondernemer en worden de belangrijke zaken doorgenomen. Ik zal de komende dagen deze site gebruiken om iedereen die belangstelling heeft, op de hoogte te houden. Het email adres waar je een email naar kan sturen is: mhellendoorn@gmail.com

Leave a Reply