Bezoek 5 december Jeannet Botter

Zaterdagochtend, 5 december ben ik bij Annet op bezoek geweest. Ik was er weer lekker op tijd, rond half 11. Ze zat al netjes aangekleed en goed verzorgd in haar stoel in de woonkamer. Er werd Sinterklaas gevierd en de bewoners die alles nog meekrijgen werden naar een gemeenschapsruimte gebracht. Annet bleef samen met een paar andere dames in de woonkamer achter. Lekker rustig! Ze sliep en net als wat Michelle al schreef, maakte ze een fitte indruk. Haar ademhaling was rustig en ze hoefde niet te hoesten. Dit is wel eens heel anders geweest!
Ze droeg zaterdag 3 spalken, om beide voeten en om haar linkerhand. Haar rechterhand heb ik kunnen masseren en op de voeten een beetje bovenop. Wel punten waar ze op reageerde met het opendoen van haar ogen en af en toe een beetje ‘mopperen’.
Ik hoop dat ze de volgende keer als ik kom nog in bed ligt, dat is net wat makkelijker, zonder spalken enzo. Haar kamer ziet er lekker fris uit nu met de geschilderde muren.
Tot snel!
Jeannet Botter

Leave a Reply