Bezoek Annet zaterdag 24 oktober. Jeannet Botter

Ik was tegen half 11 bij Annet en ze lag heel vast te slapen. Op het noemen van haar naam en even schudden aan haar schouder reageerde ze niet. Toen ik een stevige prikkel gaf tijdens de massage op haar rechtervoet werd ze wakker. Nadien bleef ze ook wakker. Als ik er zo ’s ochtends ben geef ik haar wat meer een stimulerende massage. Wat steviger en met hier en daar wat meer prikkels. Ze reageert daar goed op: trekt wat met haar benen en armen als het iets te stevig is en dommelt wat weg tijdens de ontspanningsgrepen. Toen ik zei dat ik weer weg ging reageerde ze met wat gemurmel. Dat had ze de hele tijd niet gedaan. Wel was ze wat hoesterig, maar ze zag er goed uit, niet bleek of zo.
Wat heerlijk dat ze nu een eigen kamer heeft, het geeft toch een gevoel van wat meer privacy. Lekker muziekje aan, veel fijner zo!
tot de volgende keer maar weer…!

Leave a Reply