Bezoek 12 september

Zaterdag 12 september ben ik ’s ochtends op bezoek geweest bij Annet. Ze lag in bed, de verpleging wilde haar juist gaan wassen, maar hebben daar even mee gewacht zodat ik haar eerst even kon masseren. Zoals elke keer was zichtbaar dat ze het prettig vond. Haar ademhaling werd dieper en haar gezicht ontspande. De vorige keer dat ik bij Annet was, begin augustus, ben ik op een door de weekse dag gegaan. Het was toen veel drukker, meer personeel, meer vrijwilligers, etc. Toen kwam ze net uit bad en ben ik erbij geweest hoe ze Annet vanuit bed in de stoel tilden. Ze hielp heel goed mee met het rechtop houden van haar hoofd toen de verpleegster dat zei. Mooi om te zien!
Volgens de verpleging komt Annet op kamer 121 te liggen, zo’n beetje halverwege de gang. Erg positief!

Leave a Reply