Andere kamer!

Vandaag kreeg ik (Martin) een telefoontje van het Leenderd Meeshuis dat er een éénpersoons kamer beschikbaar gekomen is voor Annet. Ze zal dan ook eerdaags naar deze kamer verhuisd worden. Met deze verhuizing krijgt ze wat meer ruimte en kunnen we het meer haar eigen kamer van maken. Vraag bij bezoek dus even waar Annet nu ligt, zodat je niet lang hoeft te gaan zoeken.

2 Responses to “Andere kamer!”

 1. Dinie Veld says:

  Hallo Martin,

  Hartstikke fijn voor Annet en voor jullie. Dat geeft jullie de kans om de omgeving voor Annet wat plezieriger en persoonlijker te maken. En een persoonlijke sfeer kan goede invloed hebben op het gevoel van Annet. Hartelijke groeten voor Annet en jullie allemaal van alle PvdA-ers afdeling Meppel/Nijeveen.

  Vriendelijke groet,

  Dinie Veld-Fonk

 2. Jeannet Botter says:

  Zaterdag 12 september ben ik ’s ochtends op bezoek geweest bij Annet. Ze lag in bed, de verpleging wilde haar juist gaan wassen, maar hebben daar even mee gewacht zodat ik haar eerst even kon masseren. Zoals elke keer was zichtbaar dat ze het prettig vond. Haar ademhaling werd dieper en haar gezicht ontspande. De vorige keer dat ik bij Annet was, begin augustus, ben ik op een door de weekse dag gegaan. Het was toen veel drukker, meer personeel, meer vrijwilligers, etc. Toen kwam ze net uit bad en ben ik erbij geweest hoe ze Annet vanuit bed in de stoel tilden. Ze hielp heel goed mee met het rechtop houden van haar hoofd toen de verpleegster dat zei. Mooi om te zien!
  Volgens de verpleging komt Annet op kamer 121 te liggen, zo’n beetje halverwege de gang. Erg positief!

Leave a Reply