Berichten

Zoals iedereen misschien wel heeft gemerkt plaatsen we al een tijdje minder berichten op de site. Dit komt voornamelijk doordat Annet niet veel bijzondere veranderingen heeft doorgemaakt de laatste tijd. Nog steeds merkt Annet als je op bezoek bent door haar ogen te openen en wat ‘actiever’ te worden. Ook maakt ze af en toe wat geluidjes waarbij je de indruk kan hebben dat ze wat wil zeggen.

Zelf kan ik (Martin) door een zeer drukke studie helaas niet al te vaak bij Annet op bezoek, maar Henri gaat elke woensdag en zaterdag nog op bezoek. Bijna elke dag nadat Henri op bezoek is geweest weet ik wel even een moment te vinden om te vragen hoe het met Annet was. Eigenlijk krijg ik dan bijna altijd het zelfde antwoord. Henri zegt meestal dat het goed gaat met Annet en dat ze veel reageerde op hem, of juist wat minder dan normaal. Stiekem hoop ik elke keer dat ik te horen krijg dat Annet iets bijzonders heeft gedaan, waardoor je kan zeggen dat ze nog steeds vooruit gaat. Hoewel deze hoop ooit nog wel eens waarheid kan worden, heeft er de afgelopen maanden echter geen echte verandering plaats gevonden.

Als we over alle bezoeken van Henri op deze site een stukje zouden schrijven, dan zou het snel erg eentonig worden. Daarom doen we dat dan ook niet. Ook niet alle bezoeken van mijn zusjes, mijzelf of anderen worden hier nog neergezet, aangezien die het ook moeilijk vinden om telkens een “nieuw” verhaal te vertellen.

Natuurlijk blijven we af en toe onze ervaringen van een bezoek aan Annet op deze site plaatsen, alleen zal dit lang niet meer zo regelmatig zijn als in het eerste jaar na Annet haar ongeluk.

2 Responses to “Berichten”

 1. Dinie Veld says:

  Hallo Martin,
  Ik ben blij dat je dit bericht nu op de site hebt gezet. Al sinds de dag van het ongeluk kijk ik elke dag als ik mijn computer opstart op de site van Annet. Dat is voor mij standaard. En ik doe dat omdat Annet mij dierbaar is. Natuurlijk hoop ik op nieuwe ontwikkelingen, maar ik weet ook wel dat de vooruitgang niet groot is en dat we veel geduld moeten hebben. Ik werd er de laatste tijd ook wel triest van als er soms wel 2 weken geen nieuw bericht op de site stond. Laatst heb ik Henri en Larissa gesproken bij de Super. Ik heb Henri toen verteld dat ik elke dag op de site keek. Hij zei toen dat hij haast nooit meer keek. Ik begreep het toen beter. Weet alleen dat er nog steeds mensen zijn die net als jullie van Annet houden, haar missen en weten wat een krachtig en prachtig mens het was tot het ongeluk haar overkwam. Veel liefs voor jullie allemaal, Dinie Veld-Fonk

 2. Jacolien en Jochum says:

  Hallo allemaal,

  Regelmatig kijken we op de site om te zien hoe het met Annet is. We zijn erg blij dat jullie deze nog steeds bijhouden.Maar zoals Martin aangeeft als er weinig verandert in haar situatie is er ook weinig te melden en daar kunnen we alleen maar begrip voor hebben.
  Annet was en is ons erg dierbaar en het is verdrietig dat haar situatie nu zo is.
  Maar voor jullie als familie zal dat nog erger zijn en we vinden het mooi om te lezen dat ze op jullie reageert. We hopen dat ze toch wat bewuster zal worden van haar omgeving.

  We wensen jullie allen veel goeds toe.

  Groetjes, Jochum en Jacolien
  Rotterdam

Leave a Reply