Voor het eerst op bezoek bij Annet in Zuidhorn

Vanavond zijn Diana en Henri bij Annet op bezoek geweest.  Ze had geen koorts meer en was lekker rustig. Door de airconditioning op de kamer was het er zeer aangenaam. In Zwolle was het veel warmer op haar kamer, waardoor in combinatie met koorts,  het Annet veel moeite kostte om de koorts te boven te komen.
Volgens Diana en Henri was ze vandaag veel rustiger dan dat ze in Zwolle was.  Ze reageerde met haar ademhaling op de stem van Henri en op bepaalde aanrakingen.
Diana en Henri zijn met een goed gevoel weer naar huis gegaan. Het is natuurlijk wel wennen dat je langer onderweg bent naar Annet toe. Maar dat hebben we er met z’n allen uiteraard voor over!

5 Responses to “Voor het eerst op bezoek bij Annet in Zuidhorn”

 1. Fimmy says:

  Hey allemaal
  Wat fijn dat de site voor Annet er is>
  Ziet er goed uit.
  En wonderbaarlijk dat haar koorts nu al gezakt is he? Dan kan ze vanaf nu in een goede lichamelijk conditie komen, zodat ze er aan toe is om de aanwezige prikkels te ontwikkelen.
  Liefs Fimmy

 2. Nynke says:

  Hoi allemaal,

  Een heel goed idee deze weblog! En mooi gemaakt hoor!
  Ik ben heel blij dat ze nu in Zuidhorn is, en hopen dat ze het beste eruit kunnen halen!
  Ik wil binnenkort even bij haar langs, maar dat overleggen we dan nog wel even!

  Liefs Nynke

 3. henderikus en agnes doorten westerbork says:

  wij willen jullie heel veel kracht wensen om deze moeilijke periode in jullie leven te doorstaan. We denken aan jullie. Fijn dat Annet in goede handen is.

 4. Dinie Veld says:

  Lieve familie,

  Wat fijn dat Annet nu in goede handen is in Zuidhorn en dat de koorts zo goed als verdwenen is. Dat kostte haar echt veel extra energie. Ook vind ik het fijn nu via deze site te kunnen volgen hoe het met Annet gaat. Het is wel weer even goed schrikken als je de foto’s van het ongeval terugziet. Ik heb vandaag alle leden van bestuur en fractie van de PvdA geïnformeerd over deze welsite. Tot nu toe heb ik iedereen regelmatig op de hoogte gehouden, maar nu kan iedereen het zelf ook volgen. Lieve mensen, jullie weten dat we erg met Annet en jullie meeleven. Wij wensen jullie alle goeds en hopen dat Annet in Zuidhorn het herstel zal laten zien waar we allemaal op hopen. Als iemand kan knokken, dan is dat Annet wel. Veel liefs, ook namens alle PvdA-ers, Dinie Veld

 5. Hilde Geerts says:

  beste famillie, ik ben blij dat ik nu eindelijk jullie kan laten weten dat ik met jullie meeleef. Vanaf het moment dat ik hoorde dat Annet zo’n ernstig ongeluk heeft gehad heb ik dagelijks aan haar gedacht en voor haar gebeden. We hebben samen zoveel gedeeld toen ik nog in Nijeveen woonde. Wij wensen jullie heel veel sterkte en geef Annet een knuffel van mij en ook van Leonie.

  hartelijke groet Hilde

Leave a Reply